Zahrada

Zahrada je místem pasivního, ale i aktivního odpočinku. Existují dva druhy lidí. Jedni chtějí relaxovat v přírodě a zároveň netrávit příliš mnoho času starostí o zeleň. Druzí se naopak vyžívají v kontaktu s hlínou a rostlinami. Ať už péčí o okrasné květiny, keře, stromy, trávník nebo o rostliny, které plodí úrodu.

Obě výše zmíněné skupiny lidí si v této kategorii najdou to “své”.

A pokud ve své zahradě máte místo pro koupání nebo jiný vodní prvek prohlédněte i Bazén >> a Jezírko >>.

Jarní AKCE STIHL 2023
|

Jarní AKCE STIHL 2023

Plánujete pořídit pilu STIHL nebo třeba křovinořez? Jarní slevová akce na zahradní techniku STIHL letos trvá od 3. 4. – 30. 6. 2023. Ceny produktů jsou sníženy a jejich koupě je právě teď výhodná pro vás. A navíc můžete získat prodlouženou záruku o 1 rok (za splnění určitých podmínek registrace).

Vyzkoušené tipy, jak snadno vyčistit gril
|

Vyzkoušené tipy, jak snadno vyčistit gril

Čištění grilu je nejméně oblíbená část grilovacího procesu. Ve skutečnosti to nemusí být tak odpuzující, jak se může zdát. Stačí vědět, jak na to. Máme pro vás pár rad a triků, jak dosáhnout čisté grilovací plochy. Ať už se jedná o povrch kontaktního grilu, litinový rošt či grilovací kámen.

Správný postup zazimování závlahy
|

Správný postup zazimování závlahy

Chcete si zazimovat závlahový systém sami a nevíte přesně, jak na to? Poradíme například jak vypustit vodu ze závlahy, kdy je nejvyšší čas závlahu odstavit a jak vyfouknout ze zavlažování zbytky vody. Jsme si jistí, že to zvládnete sami. Držte se našeho návodu na zazimování a “bude to v suchu”.